Els socis són l’eix fonamental de la nostra associació. És per aquest motiu que sempre estem preparant novetats, cursos, classes magistrals, conferències, fires, i tot tipus d’actes per a poder portar el nostre coneixement i la nostra passió per la lutheria a casa dels nostres socis.

La majoria d’events que realitzem són de caràcter públic, i gratuït, i tothom hi és benvingut.

Però l’associació té unes despeses que cal cobrir d’alguna manera. Per això es cobra una quota de soci simbòlica de tan sols 20 € l’any. Amb aquests diners l’associació es pot mantenir, pagar els tributs, mantenir activa la pagina web, i tots els altres serveis que oferim.

Ser soci de l’associació LUTHIERS.CAT aporta enormes avantatges, entre els que cal destacar els notables descomptes que negociem dia a dia amb els nostres patrocinadors, l’accés preferent a tallers, cursos i classes magistrals, i descomptes de fins a un 50% en els tallers i materials dels cursos que organitzi l’associació.

Veure més Avantatges, i Descomptes

A part de la quota de soci, l’associació ofereix tallers infantils, tallers d’adults, cursos, i ponències. Aquests cursos tenen un preu molt competitiu, i ajuden a sufragar els costs de manteniment de l’associació, i a pagar el desenvolupament de materials didàctic i documentació tècnica que l’associació posa a disposició de tots els seus socis.  Aquests cursos van adreçats a ajuntaments, escoles, empreses organitzadores d’events (fires, i actes públics), o qualsevol empresa que vulgui oferir aquest servei.