Restauració, reparació, manteniment i construccio de guitarres clasiques i flamenques de manera artesanal.

 

Jose María Franch – Guitarras Jose María Franch
Telèfon: 690877500
e-mail: josemariafranch@gmail.com
Adreça: C/Sol no 18
43877, Sant Jaume d’Enveja
Horari: concertar visita per telèfon

Soc luthier guitarrer, vocacional i apassionat amb l’ofici. Vaig nèixer l’any 1970, he tingut varis oficis però no va fins l’any 2007 que em vaig adonar que lo meu era construir guitarres,vaig aprendre de forma autodidacta amb molta dedicació i passió, els anys han passat molt aprofitats dedicant-me de ple i multiplicant mes del degut l’experiència d’aquest art.

No només construeixo guitarres si no que a mes faig prototips nous que a avui en dia funcionen,buscant un so immillorable, comoditat i estètica.

El meu taller, ubicat al bell mig del Delta de l’Ebre, fa que sigui un lloc formidable per a la inspiració i tranquil·litat d’aquest lloc,el taller que el tinc al costat de’on visc,esta obert a tothom que el vulgui visitar. Allí reparo, restauro, faig manteniment de guitarres i construeixo guitarres clàssiques de concert i també flamenques.

Guitarres Jose Maria Franch, avui en dia, han tingut unes bones critiques i reconeixement de guitarristes profesionals que n’estic molt orgullós i espero que sigui així fins els últims dels meus dies, sempre a la vanguarda, evolucionant ,perfeccionant, personificant per a cada ma del guitarrista i aprenent constantment per a oferir sempre el millor instrument, on el guitarrista pugui sentir que la guitarra sigui la guitarra que estava buscant.