Els socis són els que fan gran una associació. Són el motiu pel que es crea, i són els beneficiaris de la feina que s’hi realitza.

El motiu que t’hauria de moure per a fer-te soci de LUTHIERS.CAT és bàsicament les ganes de participar, de conèixer, i d’estar informat de les novetats del sector. Des de l’associació tenim moltes ganes de promoure un la cultura popular de la construcció d’instruments musicals, i de donar-li el reconeixement que es mereix, i que sovint hem oblidat. Ajuda’ns a donar la importància i el reconeixement que es mereix la música i la construcció d’instruments musicals!

I si el motiu cultural no fos suficient, ser soci de LUTHIERS.CAT t’ofereix notables descomptes, accés a un directori actualitzat de luthiers, cursos, tallers, assessorament, peritatges, informació actualitzada, i molts més! (consulta l’apartat d’Avantatges del socis per a més informació).

 

I si ets luthier, la quota de soci professional ofereix avantatges exclusives: possibilitat d’aparèixer en el directori de luthiers, assessorament personalitzat, accés al nostre directori de proveïdors, descomptes i promocions exclusives, participació gratuita o amb descompte a les fires del sector, assegurança gratuïta dels teus instruments a les fires de l’associació, butlletí de notícies específiques del sector, novetats, i molt més.