Construcció d’instruments de corda clàssics i moders: violí, guitarra, guitarra elèctrica, baix elèctric i ukelele. Cita prèvia.

C Caterina Albert 20, Local 2

08228, Les Fonts de Terrassa

Concertar visita prèvia.

(+34) 645987886

info@xviolins.com
www.xviolins.com

 

Xviolins és la marca d’instruments musicals creada pel constructor i luthier Maiol Xercavins i Simó.

En Maiol va començar la seva trajectòria com a luthier el 2003, quan va construir la seva primera guitarra elèctrica de manera autodidàctica. Aquesta va ser usada en varies actuacions del grup de música en el que tocava en aquella època. Tot i que el grup es va dissoldre uns anys més tard, l’interès d’en Maiol per la construcció d’instruments musicals no va desaparèixer mai, si no que es va anar incrementant dia a dia.

Molts i molt diversos instruments han sortit ja de les mans d’en Maiol, tot i que actualment centra els seus esforços en la construcció de guitarres elèctriques. La fabricació de les mateixes es realitza totalment a mida, partint d’un preu i concepte bàsic, el client pot encarregar l’instrument “al seu gust”, participant activament en tot el procés de construcció del mateix.

Personalment prefereix guitarres fabricades a partir d’un sol bloc de fusta d’Aurò (Acer Pseudoplàtanus) de procedència Nacional, deixant que la fusta llueixi les seves vetes i aigües naturals. La línia de guitarres de base (estàndard) mostra instruments amb poques floritures, sense perfils ni filets, amb pont fix, i formes adaptades per a ser molt còmodes per a la pràctica de l’instrument.

El client pot personalitzar la seva guitarra i encarregar: formes especials, ponts amb tremolo (tipus Bigsby i Floyd Rose), ferramentes especials, pastilles, perfils, filets, decoracions, gravats amb làser, etcètera .

 

 

Maiol Xercavins, Luthier Xviolins